Skydda det som är viktigt för dig

Hemmabruk

PROTECT:s säkerhetsdimma stoppar inbrottsjuven på sekunder

Som bostadsägare vill du att din familj och bostad ska skyddas hela tiden. Oavsett vilka åtgärder du vidtar, kan du dock aldrig hindra brottslingar från att försöka ta sig in i bostaden.

Lösningen är ett PROTECT™ säkerhetsdimmssystem som fysiskt förhindrar kriminella från att hitta dina värdesaker och därmed skyddar dem mot att bli stulna. Du kan till och med motverka heminvasion och vandalism innan de äger rum.

Hur?

En inbrottstjuv behöver bara 2-8 minuter för att bryta sig in i ditt hus – och kan snabbt ge sig av med dina värdeföremål.
PROTECT™ Dimmkanon fyller rummet med tät dimma vilket gör det omöjligt för inkräktaren att se, stjäla eller skada något. Tillräckligt länge för att polisen ska hinna fram. Dimman är kvar i rummet tillräckligt länge för att polisen ska hinna komma fram. Dimman är helt ofarlig – och kommer inte att skada din egendom.

Ett flexibelt koncept med modern design

PROTECT:s dimmkanoner är vackert designade och passar till varje hem, stora såväl som små. De flesta modeller kan installeras diskret bakom en vägg eller i ett tak. De har testats och bevisats i tusentals installationer över hela världen, vilket gör PROTECT™ till världsmarknadsledare inom säkerhetsdimmsindustrin.

Vi garanterar att du gör en lönsam investering som säkrar ditt hem och dina värdeföremål.

Titta på våra fallstudier i videogalleriet.

Fördelar med dimmsäkertssystem

  • Stoppar inbrott, rån och skadegörelse
  • Låter dig koppla av så du kan sova lugnt hela natten
  • Minimerar förluster
  • Låg risk – lägre försäkringspremie
  • Rekommenderas av polis och försäkringsbolag
  • Ofarlig dimma som inte spår eller märken på inredningen
  • Inga andra säkerhetsanordningar behövs