Boka in en demo

Vi erbjuder dig en kostnadsfri demonstration på din plats, utan förpliktelser.

PROTECT™ säkerhetsdimma stoppar inbrottstjuvarna på ett par sekunder

Oavsett om du är privatperson eller företagsägare, vill du, som alla andra skydda dina värdesaker mot inbrott och stöld.

Om du inte bor i en borg från riddartiden, kan du inte förhindra inbrottstjuvar från att försöka bryta sig in. Med PROTECT Fog Cannon® kan du dock förhindra att dina värdesaker blir stulna eller brutna.

Hur?

Som regel tar det ca 3 minuter för en inbrottstjuv att bryta sig in i ditt hus, men med en Fog Cannon™ från PROTECT™ kommer inbrottstjuven att välkomnas av ett tjockt, vitt och torrt moln av dimma vilket gör det omöjligt för inbrottstjuven att leta runt i lokalerna – och därmed stjäla eller förstöra dina värdesaker och inredning.

Den konstgjorda vita säkerhetsdimman blir kvar i rummet tillräckligt länge för att polisen eller en säkerhetsvakten ska hinna komma fram. Säkerhetsdimman är naturligtvis helt ofarligt för människor, djur, elektronik och interiör.

Boka en gratis demo

Boka en fri och oförpliktande demonstration som visar hur säkerhetsdimman från PROTECT™ kan säkra dina värdesaker. Oavsett om du redan har ett larmsystem installerat idag eller letar efter ett, kan PROTECT Fog Cannon® installeras samman med det.

Fyll i formuläret till höger och låt oss visa dig, hur Fog Cannon™ maskinerna kan säkra dig och dina värdesaker utan att förplikta dig till köp.