400 närbutiker i Sverige

400 närbutiker i Sverige

Sverige är en av våra ledande marknader och ett land där vi upplever stor framgång med vår verksamhet. Reitan Convenience Sweden AB är i färd med att installera PROTECT Fog Cannon ™ dimmaskiner i de flesta av deras omkring 100 7-Eleven butiker och 300 Pressbyrån butiker runtom i hela Sverige.

“Dimman har en förebyggande effekt. Inbrottstjuvarna vet hur effektivt systemer är. Därför sätter vi upp tydliga skyltar som indikerar “säkerhetsdimmskydd”, så inbrottstjuvar försöker därmed inte ens bryta sig in. Genom att undvika krossade fönster och dörrar sparar vi både dötid och pengar, säger säkerhetschef Lars Eklund, Reitan Convenience Sweden AB. Han belyser också att dörrar och fönster som levereras av lokala leverantörer installeras i butiker med säkerhetsdimmskydd. Det går både snabbare och billigare att byta ut dem om en inbrottstjuv försöker komma in.

“Vi valde säkerhetsdimmskydd i nära samråd med vårt försäkringsbolag. Vi valde PROTECT eftersom produkterna är enkla att använda, servicekostnaderna är låga och de är lätta att integrera med våra befintliga larmsystem i våra butiker”, förklarar Lars Eklund.

 

Lämna oss en kommentar

E-postadressen publiceras inte.